DE UITVOERco. VAN ZHUHAI WEITONG IMPORT&, LTD

    Klantgericht, altijd met Integriteit 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ZHUHAI WEITONG IMPORT & EXPORT CO., LTD

Van goede kwaliteit Mariene Verlichtingsuitrusting voor verkoop
Van goede kwaliteit Mariene Verlichtingsuitrusting voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

ZHUHAI WEITONG IMPORT & EXPORT CO., LTD

1 2 3 4 5 6 7
ZHUHAI WEITONG IMPORT & EXPORT CO., LTD ZHUHAI WEITONG IMPORT & EXPORT CO., LTD ZHUHAI WEITONG IMPORT & EXPORT CO., LTD ZHUHAI WEITONG IMPORT & EXPORT CO., LTD ZHUHAI WEITONG IMPORT & EXPORT CO., LTD ZHUHAI WEITONG IMPORT & EXPORT CO., LTD ZHUHAI WEITONG IMPORT & EXPORT CO., LTD
Fabriek Kantoor BV Gecontroleerde Leverancier workshop Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : WEITONG MARINE
Aantal werknemers : 400~599
Jaarlijkse omzet : 200-1000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 60% - 70%

De Invoer & de Uitvoerco. van Zhuhaiweitong, Ltd registreerde op de goedkeuring van de Industrie van China & Handelsdienst met onafhankelijke de invoer en de uitvoerverrichtingsrechten. Als professionele globale leverancier van mariene en zeeuitrusting in China, pogen wij ons op het onderzoeken van en het ontwikkelen van de concurrerendste kwaliteitsuitrusting van zeeschepen voor klanten wereldwijd met de uitstekende klantgerichte diensten in de mariene industrie te concentreren.

 

Wij geloven professionele van vertrouwen waardig zou moeten zijn. Met jaren van waardevolle ervaring in de mariene industrie, hebben wij vertrouwen dat wij uw behoefte begrijpen en wat u betreft. Wij zullen helpen om het rendabelste voorstel voor u uit te werken. Bovendien, wij hebben goed - opgeleid teamhoogtepunt van enthousiasme om de pre-sales en naverkoopdienst te verzekeren en de overeenkomst voor besparingstijd en kosten efficiënt te maken.

 

Waarom Weitong-Marine?

1. Kwaliteitsborging & Inspectie

Wij waarborgen de kwaliteit, niet alleen omdat wij een volledig streng beheer, productie en inspectieprocessen hebben om de kwaliteit te controleren en detailfout te vermijden, maar ook wij hechten veel belang aan klanten bevredigend van productkwaliteit. Wat meer, het Certificaat is van de Molentest kan voor algemene producten worden verstrekt, en het grootste deel van onze producten worden goedgekeurd door CCS, ABS, DNV, BV, NKK, Kr, LR, GL, RINA enz.

2. Efficiency
Uw verzoek wordt beloofd om te zijn reponsed within1-12-uren. Ons ervaren verkoopteam brengt technische ondersteuning van ons ingenieursteam ertoe om vlugge aanbieding en goede mededeling te verzekeren.

3. Op tijd Levering
Wij hebben strenge productieplanning en professioneel opvolgendeproces om de productietijd te controleren. De cliënten zullen op tijd over het productieproces worden geïnformeerd. Bovendien, wij werken met betrouwbare logistische partners samen om de goederen te verzekeren die aan u punctually moeten worden geleverd.

4. Aanpassing
Als u de aanpassingsdienst wenst, kunnen onze ervaren ingenieurs het product vanaf uw verzoek of toepassing ontwerpen.

5. Assortiment
Al uitrusting van zeeschepen, toebehoren en de techniekoplossing kunnen worden aangeboden.

6.After de verkoopdienst
Na het verschepen, houden wij volgend de verzending, en zodra de goederen aankwamen, zullen wij positief cliënt voor terugkoppelen contacteren.

 

Wij dringen altijd op de waarden van „klantgericht, altijd met integriteit“ in de internationale handelzaken aan. Wanneer u onderzoek of hulp nodig hebt, kunt u aan Weitong-Marine over telefoon, per e-mail draaien of andere.

Contactgegevens
ZHUHAI WEITONG IMPORT & EXPORT CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Kate Yang

Tel.: 86-139-23317268

Fax: 86-756-8169003

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)